IAKV – Ebu Hanife

HADITHI 39

Transmetohet nga Ibën Abasi, Allahu qoftë i kënaqur prej të dyve, se
Pejgamberi, lavdia dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të, ka thënë:
“Allahu për shkak meje, umetit tim ia fali punët që bëhen gabimisht, në harresë
dhe nën presion.”

______________________
(Hadith hasen, e transmeton Ibën Maxhe, Bjehekiu dhe të tjerë)

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top