IAKV – Ebu Hanife

Xhemati i Xhamisë ´´Ebu Hanife, Troisdorf, Gjermani, u sensibilizua duke organizuar një sergi (mbledhje të hollash) për familjen Zylbehari në tetovë, ku katër fëmijë të moshës 5 deri në 14 vjeçare dhe e ëma e tyre Fatime Zylbehari 39 vjeçe, kanë humbur jetën në zjarrin që mëngjesin e sotëm kaploi shtëpinë e tyre në rrugën Goce Dellçev në Tetovë.

 

Duke falenderuar Xhematin për kontributin e dhënë, lusim Zotin që familjarëve tua shtojë durimin ndërsa të vdekurit ti bëjnë prej Xhennetlive.

Scroll to Top