IAKV – Ebu Hanife

 

 

Xhemati i xhamise sonë ´´Ebu Hanife´´ organizon ç´do 3 muaj shpërndarje të pakove ushqimore për familjet tepër nevojtare në të gjitha qytetet e trojeve tona Shqipëtare.

Kjo iniciativë ka filluar 2 vite me parë me krijimin e nje kutie sadakaje, e cila hapet njëherë në 3 muaj, ku pasi identifikohen familjet në nevojë, bëhët e mundur shpërndarja e pakove me ushqim bazë dhe nga një thes miell tek këto familje.

 

Zoti jua shpërbleftë të gjithë ata që kanë kontribuar dhe vazhdojnë të kontribojnë në këtë iniciativë.

Scroll to Top