Ne kuader te vazhdimesise se Projektit te Bamiresise, Xhamia ´´Ebu Hanife´´, Troisdorf, organizoi shperndarjen e rradhes se paketave ushqimore per familjet ne nevoje ne trojet tona Shqipetare.

 

Keta paketa u shperndanen ne prag te muajit te begate te Ramazanit.

Kjo iniciativë ka filluar 2 vite me parë me krijimin e nje kutie sadakaje, e cila hapet njëherë në 3 muaj, ku pasi identifikohen familjet në nevojë, bëhët e mundur shpërndarja e pakove me ushqim bazë dhe nga një thes miell tek këto familje.

Vlen të theksohet fakti se, Xhamia ´´Ebu Hanife´´ është ndër xhamiat e vetme në europë që organizon një aksion të tillë humanitar ç´do 3 muaj.

 

Zoti qoftë i kënaqur me të gjithë kontribuesit e këtij aksioni!