IAKV – Ebu Hanife

Ditën e shtunë me, 02.12.2017, në Qendrën tonë ´Ebu Hanife´ u organizua një tribunë në përkujtim të lindjes së Muhammedit a.s.

Tribuna vazhdoi me ligjërimin e Besnik ef. Kadriolli dhe Salahuddin ef. Ibra

Më pas u zbukurua me këndimin e mevludit nga Nasir ef. Aliti dhe u përmbledh me një dua të bërë nga imami i Xhamisë “Aksa”, Leverkusen, Amir ef. Xheladini

Në këtë tribune na nderuan me pjesëmarrjen e tyre të gjithë imamët e xhamive Shqiptare të NRW-es si dhe Mensur Halili kryetari i Unionin të qendrave Islame të Gjermanisë i cili, i përshëndeti me një fjalim të gjithë të pranishmit dhe vuri theksin se tribuna të tilla duhet të jenë sa më të shpeshta veçanërisht këtu në Evrop.

 

Scroll to Top