IAKV – Ebu Hanife

Diten e Xhuma me date 18.05.2018, u shtrua iftari i pare ne ambientet e Xhamise sone, edhe kjo eshte tanime nje tradite e pervitshme e xhematit te Xhamise sone.

 

Iftari i pare u shtrua nga Kryesia, Keshilli dhe Imami i Xhamise.

All-llahu i madheruar jua shperblefte atyre qe e shtruan iftarin dhe atyre qe moren pjese ne Iftar.

Scroll to Top