IAKV – Ebu Hanife

HADITHI 34

Transmetohet nga Ebu Seid el-Hudriu, Allahu qoftë i kënaqur prej tij, i cili thotë:
kam dëgjuar Pejgamberin, lavdia dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të, duke
thënë:
“kush prej jush sheh një të keqe le ta ndërrojë atë me dorën e tij, nëse nuk
mundet, atëherë me gjuhën e tij, nëse nuk mundet, atëherë me zemrën e tij e
ky është besimi më i dobët.”
______________________
(Muslimi)

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top