IAKV – Ebu Hanife

HADITHI 30

Ebu Thalebe Hushenij, Xhurthum ibën Nashir, Allahu qoftë i kënaqur prej tij,
transmeton se Pejgamberi, lavdia dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të, ka thënë:
“Allahu urdhëroi disa obligime, andaj mos i humbni ato, caktoi disa kufij, andaj
mos i tejkaloni, ndaloi disa gjëra, andaj mos i veproni, heshti ndaj disa gjërave si
mëshirë për ju, jo për shkak të harresës, andaj mos i hulumtoni ato.”

______________________
(Hadithi është hasen, e transmeton Darekutni dhe të tjerë)

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top