IAKV – Ebu Hanife

 

 

 

Xhemati i xhamise sonë ´´Ebu Hanife´´ organizon ç´do 3 muaj shpërndarje të pakove ushqimore për familjet tepër nevojtare në gjitha qytetet e trojeve tona Shqipëtare.

Kjo iniciativë ka filluar 2 vite me parë me krijimin e nje kutie sadakaje, e cila hapet njëherë në 3 muaj, ku pasi identifikohen familjet në nevojë, bëhët e mundur shpërndarja e pakove me ushqim bazë dhe nganjë thes miell tek këto familje.

 

Zoti jua shpërbleftë të gjithë ata që kanë kontribuar dhe vazhdojnë të kontribojnë në këtë iniciativë.

Scroll to Top